top of page

MÜTHİŞ BİR MAKER RÜZGARI ESTİ

Maker Faire tarafından organize edilen Ankara Mini Maker Faire'de yerimizi aldık.

Organizasyona ait web sitesinden şu ifadeler yer aldı:

"TOBB ETÜ Konferans Merkezi, 31 Mart 2018 Cumartesi gününü Ankara Mini Maker Faire günü ilan etti! Daha önce hiç biraraya gelmeyen mucit çocuklar, ustalar, zanaatkarlar, bilim insanları ve girişimciler bir araya gelerek 2.000’e yakın Ankaralı ziyaretçileri ile buluştular."

"7'den 70’e Aile Kulübü ve Tekin Eğitim’den Ahmet Tekin ve Ceren Coşar, maker robotik akımı, okul seminerleri, öğretmen eğitimleri üzerine çalışmalarını, çocuklara yönelik yapmayı planladıkları Youtuber atölyesini anlattı. Ayrıca çocuklar ve ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri atölyeler yapıyorlar."

Standımız oldukça ilgi gördü. Çok mutlu olduk. İnsanların gün geçtikçe maker kültürüne ilgi duyması umut verici. Geleceği şekillendirecek bireylerin mutlaka ama mutlaka maker kültürüne sahip olması gerektiğini, bu konuda daha fazla geç kalmadan çocuklarımıza gerekli eğitimi aldırmamız gerektiğini ziyaretçilerimize anlattık.

Çocukların ve ailelerinin istenilen eğitime kavuşacağı, mutluluk saçan bir eğitim ortamı kuracağımız, çiçeği burnundan projemiz 7'den 70'e Aile Kulübü'nden bahsettik. Yazın sonunda inşaatı tamamlanarak faaliyete başlayacak bir aksilik olmazsa. Sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

Çocuklarımızın yaptığı çalışmaları sergiledik. Yeni makerler ile tanıştık. Kendimizi geliştirme fırsatı bulduk.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara ilgili web sitesinden ulaşabilirsiniz. https://www.makerhareketi.com/portfolio/items/ankara-mini-maker-faire18/

bottom of page